Servicii Psihologie


Evaluare psihologică psihologia muncii: angajare, periodic, reluare activitate
Tehnoredactare raport – aviz psihologic
Evaluare psihologică clinică (MMSE/GAFS,IQ, ADL, IADL, Scala Barthel) ( Evaluarea capacității de muncă, încadrare în grad de deficiență- copii și adulți)
Evaluare psihologică pentru obținere permis auto categoriile : A, A1, B, C, CE, D, DE 
Evaluare psihologică pentru permis port-armă 
Evaluare agenți de securitate (periodic /angajare)
Consiliere psihologică individual/ședință – 50 de minute
Psihoterapie-ședință individuală-50 de minute
Psihoterapie de cuplu- ședința – 90 de minute
Psihoterapie de grup 
 Consultații clinice la domiciliu

Informații Psihologie


Evaluare și Consiliere Psihologică gratuită în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate! 

Pași de urmat:

1. Programare la Cabinetul de Psihiatrie, ORL, Reumatologie, Reabilitare Medicală, Pneumologie (pacienți post COVID-19);

2. BT tipizat în contract CAS - către oricare din aceste specialități;

3. CI și Card de sănătate;

4. Programare Psihologie.

Consilierea psihologică este încă în perceția multora dintre noi un concept vag. Ce se întamplă în timpul unei ședințe de terapie? Ce face un psiholog? Care sunt beneficiile consilierii psihologice? De ce mergem la psiholog?
La aceste întrebări și probabil la multe alte asemenea, cu siguranță v-ați gândit măcar o dată.

De ce mergem la psiholog?
În viața fiecărui om există momente dificile, perioade mai lungi sau mai scurte de timp în care simțim că ne este foarte greu. Un psiholog nu poate singur să ne rezolve problemele, dar ne poate ajuta să ne privim viața și dintr-o altă perspectiva. De asemenea, psihologul ne poate ajuta să ne cunoaștem mai bine.
Destul de multă lume încă face confuzie între un psiholog și un psihiatru, între ceea ce poate face unul și ceea ce poate face celălalt. Psihiatrii sunt cei ce pot prescrie medicamente care ajută la tratarea simptomelor. De foarte multe ori o problemă, un conflict emoțional duce și la manifestări fizice, chiar la boală. Psihiatrul, de obicei în astfel de situații, prescrie medicamente.
Psihologul este interesat de ceea ce stă la baza disconfortului emoțional sau fizic, încercând să rezolve problema dezechilibrului psihic care duce la astfel de simptome.  El lucrează la rezolvarea conflictului astfel încât starea de bine sufletească să fie instalată. În acest fel, dispar și manifestările fizice ale disconfortului psihic. Deși cele două profesii sunt diferite, există totuși multe situații în care colaborarea dintre psiholog și medicul psihiatru este foarte importantă pentru persoana care solicită ajutor.

Să merg la psiholog sau nu ?!?
Cu siguranță ți-ai pus macar o dată această întrebare. Dacă ar fi să adunăm într-o listă stările și motivele ce îi determină pe oameni să apeleze la consiliere psihologică atunci această listă ar putea include printre altele și cele enumerate mai jos. Hai să vedem dacă te regăsești în vreuna dintre ele:

  • Simt ca nu mai pot să mă înțeleg cu cei din jurul meu
  • Simt că viața mea nu mai are niciun sens
  • Simt că sunt atâtea lucruri pe care trebuie să le fac
  • Simt că sunt confuz, trist și fără poftă de viață
  • Simt că îmi este teamă de viitor
  • Simt că am dificultăți în a-mi menține concentrată atenția mai mult timp
  • Simt că nu mă comport „așa cum ar trebui“ cu copilul meu
  • Simt ca partenerul nu mă mai iubește

Mai sus sunt doar câteva din situațiile în care se poate cere ajutorul unui psiholog. Lista nu este exhaustivă, ea poate fi adaugită cu nevoile și dificultățile fiecăruia dintre noi. Iar acestea pot fi diferite de la persoană la persoană.
Este important de reținut și faptul ca psihologul nu te va judeca, nu-ți va da sfaturi, nu va lua decizii în locul tău, însă va face tot posibilul să te ajute să gasești soluțiile cele mai potrivite pentru tine.
La Centrul Medical Hardmed, suntem aici pentru a te asculta și a te ajuta. 

Cabinetul de psihologie din Centrul Medical Hardmed, este locul unde cu tratament medicamentos sau fără, cu consiliere sau psihoterapie, suntem gata să oferim ajutor în diverse afecțiuni ale sufletului cum ar fi: depresie, anxietate, atacuri de panică, somatizare, tulburări de personalitate, tulburări de somn, procese deteriorative, demente, tulburări psihotice, consum de toxice (alcool, droguri etc.), dificultăți de relaționare în familie, în cuplu etc.
Te așteptăm!

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.