Servicii Medicină Internă


Consultație medicină internă
Control medicină internă
Ecografie abdomen general
Ecografie abdomen superior
Ecografie abdomen inferior
EKG
EKG cu interpretare
Spirometrie
Indice gleznă-braț
Interpretare analize
 Consultație în vederea eliberării actelor necesare  pentru Comisia de expertiză medicală și CEMPH – Întocmire referat medical

Informații Medicină Internă


Centrul Medical Hardmed  oferă un serviciu complet de diagnostic în Medicina Internă la cel mai înalt nivel.

Medicina internă se ocupă cu diagnosticul, terapia nechirurgicală și prevenirea bolilor care afectează unul sau mai multe organe  interne (inima, plămâni, ficat, tub digestiv, splina, sange, rinichi, metabolism, articulații, schelet osos), ea privind organismul ca un tot unitar.

Specialiștii în medicină internă au competența de a rezolva o largă paletă de afecțiuni ,ei fiind cei care îndrumă pacientul mai departe spre consulturi de specialitate atunci când complexitatea cazului impune expertiza unui specialist în patologia respectivă.
Totodată medicina internă este și o ramură a medicinii preventive, furnizând servicii de promavare a stării de sănătate și de prevenire a diferitelor afecțiuni.
Medicii cu această specialitate reușesc diagnosticarea si tratarea  majorității bolilor de care suferă adulții, în numeroase cazuri, pacienții suferind de mai multe afecțiuni și necesitând  tratamente multiple. Prin consultul oferit de medicul internist,pacientul evită excesul de consulturi medicale care pot sa nu fie necesare.

Tot medicul internist este cel care analizează aceste situații și decide care afecțiune necesită și un consult sau un tratament supra specializat. De asemenea coordonează schemele terapeutice astfel ca să nu apară suprapuneri de medicație sau reacții adverse ale medicamentelor.

Experiența și înaltul profesionalism al  echipei de specialiști în medicină internă care lucrează în Centrul Medical Hardmed, precum și accesul la mijloace moderne de investigatie,asigură o calitate deosebită a actului medical. În plus, sistemul ambulator disponibil în Centru Medical Hardmed, facilitează consulturile interdisciplinare multiple, este de un real folos pentru diagnosticarea rapidă și tratamentul eficient al diverselor afecțiuni aparținând specialității medicină internă.

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.