Servicii Medicină Fizică și de Reabilitare – Recuperare Medicală


medicina fizica si reparatorie
Consultație medicină fizică și de reabilitare – recuperare medicală
Control medicină fizică și de reabilitare – recuperare medicală
Fizioterapie
Electroterapie/Curent Galvanic/Curent rusesc/Microcurent
Curenți interferențiali
Curenți de joasă frecvență – TENS,curent Trabert,curenți diadinamici
Curenți cu impulsuri rectangulare,exponențiale
Unde infraroșii
Electrostimulare
Shock Wave
Galvanizări
Laser
Ultrasunete
Magnetodiaflux
Parafină – termoterapie
Elongație coloană vertebrală
Kinetoterapie
Masaj terapeutic/ relaxare/ anticelulitic pietre vulcanice/ bețe de bambus
Masaj limfatic
Ecografie părți moi
Ecografie musculoscheletală
Interpretare analize
Consultație în vederea eliberării actelor necesare pentru Comisia de expertiză medicală și CEMPH – Întocmire referat medical
 Întocmire document medical pentru scopuri administrative

Informații Medicină Fizică și de Reabilitare - Recuperare Medicală


 

Cabinetul de Medicină Fizică și de Reabilitare – Recuperare Medicală este în Contract cu Casa de Asigurări de Sănătate!

Medicina Fizică și de Reabilitare (Recuperare Medicală) este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea, tratarea și managementul reabilitării persoanelor cu afecțiuni dizabilitante, pentru recuperarea capacităților fizice și cognitive; recuperarea unor funcții alterate în urma unor procese patologice.

Medicul specialist de Medicina Fizică și de Reabilitare face o evaluare funcțională specifică și alcătuiește un plan de tratament farmacologic și non-farmacologic. Intervenția non-farmacologică constă în aplicarea de proceduri specifice cum ar fi fizioterapia, kinetoterapia, masajul sau balneoterapia.

De ce să alegi Centrul Medical Hardmed pentru recuperare medicală?

În cadrul Bazei de Recuperare din Centrul Medical Hardmebeneficiați de servicii medicale de înaltă calitate, desfășurate într-un cadru medical specializat,  oferite de o echipă multidisciplinară profesionistă, cu ajutorul aparaturii de ultimă generație, în contract CAS-gratuit sau în sistem privat la prețuri foarte avantajoase (Accesați pagina Tarife pentru a vedea costul procedurilor).

Programe complexe de fizioterapie ( Electrostimulare – Curent Galvanic/Curent rusesc/Microcurent, Curenți interferențiali/diadinamici/exponențiali, TENSTECAR, TRABERT, Unde infraroșii, LASER, Ultrasunet, Magnetodiaflux, SHOCK WAVE, galvanizări), împachetări parafină, kinetotetapie individualizată și masaj reflex/terapeutic/ drenaj limfatic/ relaxare/ anticelulitic/pietre vulcanice/ bețe de bambus.

Cum să beneficiați de serviciile noastre?

Recuperare Medicală gratuită cu bilet de trimitere CAS

Pasul 1. Apelați recepția Centrului Medical Hardmed și programați-vă pentru o consultație la unul din medicii noștri de Medicină Fizică și Reabilitare Medicală.

Pasul 2. Veniți cu bilet de trimitere în contract CAS de la medic și cardul de sănătate.

Pasul 3. Prezentați-vă la consultație. Consultația este gratuită. În cadrul consultației medicul vă va stabili un plan de tratament și procedurile de recuperare necesare.

Pasul 4. Cand iesiți de la consultație, opriți-vă la recepție pentru a face programarea pentru începerea curei de tratament și a procedurilor recomandate de medicul de recuperare. Programarea se va face în funcție de fondurile primite de la CAS.

Dacă doriți să nu așteptați până la acea programare, puteți începe imediat procedurile, însa contra-cost (accesați pagina tarife pentru a vedea costul procedurilor)

Recuperare Medicală în sistem privat

Pasul 1. Apelați recepția Centrului Medical Hardmed și programați-vă pentru o consultație la unul din medicii noștri de Medicină Fizică și Reabilitare Medicală.

Pasul 2. Prezentați-vă la consultație. În cadrul consultației medicul vă va stabili un plan de tratament și procedurile de recuperare necesare.

Pasul 3. Cand iesiți de la consultație, opriți-vă la recepție pentru a face programarea pentru începerea curei de tratament și a procedurilor recomandate de medicul de recuperare.

Recuperarea medicală poate fi vitală pentru pacienții care suferă de diverse afecțiuni sau accidente.Este un proces care poate ajuta pacienții să își îmbunătățească starea de sănătate, să își recapete funcționalitatea și mobilitatea și să se întoarcă la activitățile lor zilnice. Prin intermediul diferitelor forme de terapie și tratament, pacienții pot obține beneficii semnificative și pot îmbunatăți calitatea vieții lor. Este important ca pacienții să primească tratamentul adecvat și să fie supravegheați de un specialist pentru a maximiza beneficiile recuperării medicale. Recuperarea medicală poate fi un proces dificil, dar cu ajutorul specialiștilor în domeniu, pacienții pot depăși această etapă și își pot imbunătăți starea de sănătate și calitatea vieții.

Cu multă răbdare și tehnici eficiente, cu echipamente speciale și aparatură de ultimă generație, echipa noastra de medici, kinetoterapeuți, fizioterapeuți, maseuri, asistenți medicali, reușesc, în 10-21 zile de terapie, să obțină rezultate vizibile în ceea ce privește mobilitatea pacienților.

Sănătatea dumneavoastră contează!

Prin serviciile acordate promovăm sănătatea la superlativ pentru o viață mai lungă și mai frumoasă. Vino să ne cunoști mai bine, dorim să vă oferim o îngrijire excepțională într-o atmosferă prietenoasă și plină de empatie.

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.