Servicii Nutriție - Dietetică


 
Consultație Nutriție adult
Consultație Nutriție adult
Control Nutriție
Analiza corporală
Măsurători antropometrice
Evaluare stare de sănătate și status nutrițional
Evaluare analize laborator preexistente consultului
Ancheta alimentară
Educatie nutrițională
Intervenție nutrițională
Stabilirea obiectivelor pe termen scurt și lung
Recomandări nutriționale/Plan alimentar personalizat
Monitorizarea greutății/ Consiliere nutrițională/Evaluarea și ajustarea periodică a dietei
Pachet evaluare clinico biologică în vederea inițierii terapiei ( orale/ injectabile ) adjuvante în reducerea ponderală
Analize laborator/ Educația administrării medicației injectabile
Consiliere nutrițională în sarcină și lactație
Consiliere nutrițională în diversificarea alimentației sugarului
Consiliere nutriție copil
Consultație nutriție în oncologie
Consiliere nutriție în dislipidemie/hipertrigliceridemie
Umplere linii de marionetă
Consiliere nutriție în hiperuricemie ( gută)
Consiliere nutriție în boala renală cronică
Consiliere nutritie diabet ( diabet zaharat tip 1/tip 2 )
Alcăuire programe nutriționale – sportivi
 Terapie motivațională

Informații Nutriție - Dietetică


La Hardmed am înființat Centrul de Medicină a Stilului de Viață Sănătos.

Azi este prima zi din restul vieții tale, un nou început pe care poți să îl trăiești exact cum îți dorești!

Alege starea ta de bine!

Îți dorești să dormi mai mult? Să mănânci mai puțin, mai atent, mai sănătos? Să găsești timp să mergi la sală sau măcar să alergi în parc? Să nu te superi din lucruri mărunte, ci să vezi mai degrabă partea plină a paharului? Pe scurt, îți dorești să ai mai multă grijă de tine și de sănătatea ta? Partea bună este că oricând poate fi startul unui nou început. Așa că îți propunem să te gândești la fiecare zi ca la prima zi din restul vieții tale!

De cele mai multe ori, uităm cât de important este să avem grijă de sănătatea și de corpul nostru. Însă să avem grijă de sănătatea noastră este o muncă de zi cu zi, care dă rezultate remarcabile cu cât înțelegem mai repede că nu avem timp să nu avem grijă de noi.

Medicina Stilului de Viață Sănătos este un program personalizat care te ajută să devii un Tu mai bun. Mai calm, mai bine odihnit, mai fit, mai vesel, mai fericit. Mai sănătos.

Specialiștii Hardmed identifică problemele de sănătate cu care te confrunți, analizează rutinele și obiceiurile tale, dar abordează și sănătatea emoțională, apoi creează un plan personalizat în funcție de nevoile tale.

Echipa multidisciplinară a Centrului de Medicina Stilului de Viață Sănătos Hardmed va evalua, trata și monitoriza problemele tale de sănătate, oferind soluții integrate și personalizate de prevenție, întreținere și tratament, aplicat pe mai multe paliere: terapia medicală nutrițională – recomandări nutriționale specifice, adaptate fiecărei suferințe în parte, care sunt detaliate prin colaborarea Medic Specialist Diabet,Nutriție și Boli Metabolice – Nutriționist-Dietetician (mai exact, este creat pentru tine un plan nutrițional flexibil și personalizat), consiliere psihologică, reabilitare medicală, endocrinologie, dermatoestetică și cosmetologie medicală, chirurgie plastică și reparatorie, chirurgie estetică, gastroenterologie, pediatrie, etc.

Ce înseamnă, de fapt, intervenție asupra stilului de viață?

Înseamnă consiliere pe nutriție, activitate fizică, somn, managementul abuzului de substanțe, alcool, fumat, droguri dacă e cazul. Și mai înseamnă mindfulness, adică armonia minte-corp-gânduri-emoţii. În Europa, definiţia include și gestionarea relațiilor interumane, spiritualitate, chiar grija pentru mediu – să fie totul într-un mediu sănătos, curat, corect.

Pentru pacient și împreună cu acesta vom găsi calea pentru a se redescoperi, a deveni o prioritate, oferind atât lui, cât și familiei și societății o variantă mai bună, o variantă plină de sănătate, energie și optimism.

Împreună cu echipa Hardmed reușim să materializăm un vis! Prin intervenția intensivă asupra stilului de viață vom ajuta la prevenția, managementul, dar în anumite cazuri chiar și remisia bolilor cronice precum: obezitatea, diabetul zaharat, hipertensiunea arterială, cancere, boli gastroenterologice și nu numai.

Ce vei învăța la noi în Centru? Nu doar ce înseamnă stilul de viață sănătos, dar și cum să aplici zi de zi aceste elemente, cum să îți transformi viața într-una care să fie în deplin acord cu propriile țeluri și idealuri. Vei învăța să gândești sănătos pe termen lung și vei descoperi că, renunțând la ceea ce ar putea fi o plăcere de moment azi îți vei putea prelungi starea de bine în anii care urmează.

Ai curajul schimbării alături de noi!

Pentru programări vă rugăm sunați în următorul interval orar:
Luni - Marți - Miercuri - Joi - Vineri 08:00 - 20:00
Pentru apelurile efectuate în afara intervalului orar vă vom contacta noi
în maxim 1 - 2 zile lucrătoare.